enlaces

Revistas científicas Revistas científicas

Wiley-Blackwell

Wiley-Blackwell

John Wiley & Sons, Inc., is a leading global publisher providing must-have content and services for the academic, professional, scientific, technical, medical, scholarly and consumer markets. Wiley is an equal opportunity employer, committed to attracting and retaining a talented and diverse workforce that will allow us to compete effectively in a diverse, global marketplace.

The year's top Food Science & Technology papers

 

Elsevier

Elsevier

As the world's leading publisher of science and health information, Elsevier serves more than 30 million scientists, students and health and information professionals worldwide.

Food Microbiology

Food Chemistry

Food Engineering

Nutrition

Sensory Evaluation

 

Organismos de investigación en alimentación humana

En construcción
En construcción

Organismos de gestión en alimentación humana

En construcción
En construcción

Observatorios en alimentación

En construcción
En construcción

Asociaciones relacionadas con la alimentación

En construcción
En construcción

SATIN: SATiety INnovation

III JORNADAS CIENTÍFICAS PARA MAYORES DE 50

NUTDECO-SOS - I Jornadas sobre Nutrición, Cooperación Internacional y Desarrollo Sostenible

PROBIENSA - PROBIÓTICOS BIENESTAR Y SALUD

ENFERMEDADES NEURODEGENERATIVAS

NUTBRO en FACEBOOK

SENSOCOLE

Evaluación Sensorial de Alimentos Infantiles

Nutrición Humana - Enfermería

Higiene, Inspección y Calidad Alimentaria

Tracel 2011 - 3rd International Symposium on Trace Elements & Health

Laboratorio de Análisis Sensorial de Alimentos de la Universidad de Murcia

Actualidad

Novedades

Prensa

Anuncios

Degustaciones

Miembros del grupo

 Nutrición y Bromatología de la Universidad de Murcia

NUTBROUM - Canal en Youtube

Nutrición y Bromatología
Facultad de Veterinaria
Universidad de Murcia
Campus de Espinardo
30100 - Murcia
Tlf.: 868 88 4798
Fax: 868 88 4748

Mapa Web