Ph.D. Program of Food Technology, Nutrition and Food Science Department

Professor From Murcia University


GRESEACH GROUP OF ANALYSIS AND FOOD CONTROL (E098-01)

  • Mª Antonia Murcia Tomás (Profesora Titular, Nutrición y Bromatología)
  • Magdalena Martínez Tomé (Profesora Ayudante, Nutrición y Bromatología)
  • Ana Vera manzanares (Profesora Asociado, Nutrición y Bromatología)
  • Antonia María Jiménez (Contrato Post-doctoral)

RESEARCH GROUP OF NUTRITION AND FOOD SCIENCE (E098-02)

  • Gaspar Ros Berruezo (Catedrático, Nutrición y Bromatología)
  • Mª Jesús Periago Castón (Profesora Titular, Nutrición y Bromatología)
  • Carmen Martínez Graciá (Profesora Titular, Nutrición y Bromatología)
  • Ginés López Martínez (Profesor Asociado, Nutrición y Bromatología)

RESEARCH GROUP AGROCHEMIST AND FOOD TECHNOLOGY (E098-03)

  • José Mª López Roca (Catedrático de Tecnología de Alimentos)
  • Encarna Gómez Plaza (Profesora Titular, Tecnología de Alimentos)
  • Luis Almela Ruiz (Catedrático de Química Agrícola)

RESEARCH GROUP FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (E098-04)

  • José Laencina Sánchez (Catedrático, Tecnología de Alimentos)
  • Mª Dolores Garrido Fernández (Profesora Titular, Tecnología de Alimentos)
  • José María Ros (Profesora Titular, Tecnología de Alimentos)
  • Sancho Bañón Arias (Profesor Titular, Tecnología de Alimentos)
  • Mª Belén López Morales (Profesora Titular, Tecnología de Alimentos)

RESEARCH GROUP CHEMIST OF CARBOHIDRATES AND FOOD BIOCHEMISTRY (E047-02)

  • Fulgencio Marín Iniesta (Profesor Titular Tecnología de Alimentos)
  • Pedro Antonio García Ruiz (Titular de Química Orgánica)

Invited Professor

Professor Departament Organism
Gonzalo Zurera Cosano Food Science and Technology University of Córdoba
Francisco Rincón León Food Science and Technology University of Córdoba
Mª José Jordán Bueso Research Institute IMIDA Consejería de Agricultura, Medio Ambiente y Agua. CARM.
Alfredo Palop Food Science and Technology University of Cartagena
José Antonio García Regueiro Meat Technology Research Centre Research Institute of Food Technology (IRTA)
Antonio Trujillo Mesa Animal Sciences and Food Technology University Autonomous Barcelona
Carmen García González Animal Production University of Extremadura
Carmen López Food Science and Nutrition University of Granada
Fátima Olea Sánchez Food Science and Nutrition University of Granada